Værdier

Værdier

Vi brænder for det, vi laver

Alt hvad vi gør tager udgangspunkt i vores tre kerneværdier. Vores værdier er vejen til opfyldelse af vores vision og mission.


Samtidig sikrer vores værdier, at vi når vores mål på en måde, som vi kan være stolte af. Vi vil levere kvalitet og værdi, og det er vigtigt for os at være med til at sætte standarden for god forretningsførelse i vores branche.


Ordentlig

Ordentlig indebærer, at vi leverer vores bedste i alle sammenhæng. Til vores kunder, til vores samarbejdspartnere og til hinanden. Hver gang. Vi behandler vores kunder, samarbejdspartnere og kollegaer med respekt. Vi efterlever samfundets regler – skrevne som uskrevne – for god opførsel og god forretningsskik, både som mennesker og som virksomhed. Vi behandler alle på samme måde, uanset tilhørsforhold.


Engageret

Vores engagement indebærer, at vi altid er 100 % involverede og investerede i alle opgaver, store som små. Det gælder både internt i det fælles samarbejde og eksternt i forbindelse med kundeopgaver og samarbejdet med øvrige interessenter. Vi brænder for det, vi laver. Vi er engagerede i vores branche og i vores samfund. Vi tager aktivt ansvar for branchens fremtid og sørger for at være med til at uddanne og forme fremtidens medarbejdere. Vi gør altid vores bedste for at være toneangivende for god forretningsskik i vores branche. Vi afspejler samfundets sammensætning, og forsøger aktivt at give en håndsrækning til dem som har brug for det. Vi engagerer os i vores omgivelser - både i samfundet som helhed og i vores lokalsamfund.


Tilgængelig

Vi er altid tilgængelige for kunder, samarbejdspartnere og for vores kolleger. Vi svarer på alle henvendelser fra kolleger, kunder, samarbejdspartnere eller andre interessenter med det samme, eller inden for en rimelig tid. Vi er tilgængelige for pressen, interesseorganisationer og andre interessenter, som kan have brug for viden om JP&C A/S. Vores arbejdsplads er tilgængelig for alle grupper i det danske samfund.Læs mere om vores vision og mission

Ydelser

Projektstyring

Projektstyring af dine byggeopgaver er i høj grad et  spørgsmål om tillid.

Partnering

Partnering er oppe i tiden. Det er en arbejdsform, der sikrer resultater til tiden.

Håndværk

Godt håndværk begynder med at uddanne og ansætte de rigtige folk.

Service

Serviceafdelingen fungerer som et rullende værksted.

JP&C A/S  •  Sjællandsgade 25  •  7100 Vejle  •  +45 7582 8611