Håndværk

Håndværk

Faglig stolthed og ekspertise

Faglighed der kan ses

Hos Jørgen Petersen & Co. er det godt håndværk hos hver enkelt medarbejder og ned i mindste detalje, der er vores mål og eksistensberettigelse. For os er det ikke en kliché, men en daglig drivkraft.

 

Godt håndværk begynder med at uddanne og ansætte de rigtige folk. Det fortsætter med fastholdelse af kvaliteten. Det udvikles med efteruddannelse og erfaringsudveksling, så vi også fremover er kendt for at have de rette fagfolk. Som kunde bemærker du forskellen, for godt håndværk kan ses.

 

Faglig stolthed og ekspertise. Det er gamle dyder, men de går aldrig af mode. Vi byder nye teknologier og nye arbejdsprocesser velkommen, men vejer dem altid i vores egen vægtskål i forhold til det resultat, vi skal levere. Det gælder både på pladsen og hjemme.


Hos Jørgen Petersen & Co. råder vi over kompetente byggeledere, tømrere og snedkere. Takket være vores lange historie og karakteren af vores opgaver er mange af dem specialiserede på et højt niveau. Vi griber fra begyndelsen opgaven an med samme tilgangsvinkel; GRUNDIGHED.

Ydelser

Projektstyring

Projektstyring af dine byggeopgaver er i høj grad et  spørgsmål om tillid.

Partnering

Partnering er oppe i tiden. Det er en arbejdsform, der sikrer resultater til tiden.

Håndværk

Godt håndværk begynder med at uddanne og ansætte de rigtige folk.

Service

Serviceafdelingen fungerer som et rullende værksted.

JP&C A/S  •  Sjællandsgade 25  •  7100 Vejle  •  +45 7582 8611