Service

Service

Vores opgaver spænder vidt

Det rullende værksted

Serviceafdelingen fungerer som et rullende værksted, der kan varetage service- og vedligeholdelsesopgaver samt mindre entrepriser. Vi ser det som en både målrettet og fleksibel håndsrækning til vores kunder.

 

Serviceafdelingens opgaver spænder vidt. I den ene ende af spektret kan det være små serviceopgaver som reparationer og udskiftninger. I den anden ende af spektret kan det være mindre ombygninger, hvor vi også kan varetage styringen af andre entreprenører. Mellem de to yderpunkter er alt muligt.

 

Vi dækker områderne snedker og tømrer, når vores fagfolk kører på landevejen. Vi giver gerne prisoverslag på årlige investeringer og løbende vedligeholdelse, hvad mange gør brug af. Vi har mange faste opgaver, som vi varetager år efter år for vores kunder.

 

Andre gange skal det gå stærkt, når der opstår pludselige skader, og bygningens ejer og forsikringsselskaber ønsker at minimere følgeskader og merudgifter. Så rykker vi ud og afhjælper skaderne målrettet og professionelt. Serviceafdelingen beskæftiger dygtige og fleksible fagfolk, der hurtigt finder en løsning.

Ydelser

Projektstyring

Projektstyring af dine byggeopgaver er i høj grad et  spørgsmål om tillid.

Partnering

Partnering er oppe i tiden. Det er en arbejdsform, der sikrer resultater til tiden.

Håndværk

Godt håndværk begynder med at uddanne og ansætte de rigtige folk.

Service

Serviceafdelingen fungerer som et rullende værksted.

JP&C A/S  •  Sjællandsgade 25  •  7100 Vejle  •  +45 7582 8611